DSpace Repository
สภาวะที่เหมาะสมของการหมักเอทานอลจากแป้งเหลือทิ้งโรงงานผลิตขนมจีนที่ผ่านการย่อยด้วยกรดซัลฟิวริก
Login
DSpace Home
→
01 คณะวิทยาศาสตร์เทคโนโลยีและการเกษตร
→
1.01 บทความวิจัย
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
สภาวะที่เหมาะสมของการหมักเอทานอลจากแป้งเหลือทิ้งโรงงานผลิตขนมจีนที่ผ่านการย่อยด้วยกรดซัลฟิวริก
ศรีอุบล ทองประดิษฐ์
;
อดุลย์สมาน สุขแก้ว
;
ธณิกานต์ ธรสินธุ์
;
วีรพงศ์ เชียรสงค์
URI:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3510
Date:
2559-08-10
Show full item record
Files in this item
Name:
รายงานสืบเนื่องจา ...
Size:
624.6Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
1.01 บทความวิจัย
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register