Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/7225
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุวรรณา ทองดอนคำ-
dc.contributor.authorจารุณี หนูละออง-
dc.contributor.authorบุคอรี มะตูแก-
dc.contributor.authorอับดุลรอฮิม เปาะอีแต-
dc.date.accessioned2024-03-22T02:00:02Z-
dc.date.available2024-03-22T02:00:02Z-
dc.date.issued2566-09-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/7225-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.en_US
dc.titleผลของการใช้สารสีเหลืองจากแหล่งต่างๆ ต่อคุณภาพซากไก่เบตงen_US
dc.title.alternativeEffects of Yellow Substance from Different Source on Carcass Quality of Betong Chickenen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.