Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/7225
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุวรรณา ทองดอนคำ | - |
dc.contributor.author | จารุณี หนูละออง | - |
dc.contributor.author | บุคอรี มะตูแก | - |
dc.contributor.author | อับดุลรอฮิม เปาะอีแต | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-22T02:00:02Z | - |
dc.date.available | 2024-03-22T02:00:02Z | - |
dc.date.issued | 2566-09 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/7225 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. | en_US |
dc.title | ผลของการใช้สารสีเหลืองจากแหล่งต่างๆ ต่อคุณภาพซากไก่เบตง | en_US |
dc.title.alternative | Effects of Yellow Substance from Different Source on Carcass Quality of Betong Chicken | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ผลของการใช้สารสีเหลืองจากแหล่งต่างๆ.pdf | 385.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.