Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/7224
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorซอฟียะห์ ยูโซะ-
dc.contributor.authorอาดีลา เด็ง-
dc.contributor.authorสุธิมา ปรีเปรม-
dc.date.accessioned2024-03-22T01:55:57Z-
dc.date.available2024-03-22T01:55:57Z-
dc.date.issued2566-09-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/7224-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.en_US
dc.titleการแยกและคัดเลือกแบคทีเรียกรดแลคติกจากอาหารหมักและการประยุกต์ใช้ในการผลิตปุ๋ยหมักน้ำเพื่อส่งเสริมการเจริญเติบโตของพืชen_US
dc.title.alternativeIsolation and Screening of Lactic Acid Bacteria from Fermented Food and Application in Bioextract Production for Plant Growth Promotionen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.