Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/7224
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ซอฟียะห์ ยูโซะ | - |
dc.contributor.author | อาดีลา เด็ง | - |
dc.contributor.author | สุธิมา ปรีเปรม | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-22T01:55:57Z | - |
dc.date.available | 2024-03-22T01:55:57Z | - |
dc.date.issued | 2566-09 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/7224 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. | en_US |
dc.title | การแยกและคัดเลือกแบคทีเรียกรดแลคติกจากอาหารหมักและการประยุกต์ใช้ในการผลิตปุ๋ยหมักน้ำเพื่อส่งเสริมการเจริญเติบโตของพืช | en_US |
dc.title.alternative | Isolation and Screening of Lactic Acid Bacteria from Fermented Food and Application in Bioextract Production for Plant Growth Promotion | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
การแยกและคัดเลือกแบคทีเรียกรดแลคติก.pdf | 461.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.