Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6477
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนุชเนตร ตาเย๊ะ-
dc.contributor.authorรอมลี เจะดอเลาะ-
dc.contributor.authorกูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง-
dc.date.accessioned2022-10-18T03:52:51Z-
dc.date.available2022-10-18T03:52:51Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6477-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_US
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์-
dc.subjectน้ำนมแพะ-
dc.subjectเฉาก๊วย-
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์เฉาก๊วยในน้ำนมแพะฮาลาลพร้อมบริโภคen_US
dc.title.alternativeProduct development of ready to eat Halal Chao Kuai in Goat Milken_US
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
03.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.