Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6477
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นุชเนตร ตาเย๊ะ | - |
dc.contributor.author | รอมลี เจะดอเลาะ | - |
dc.contributor.author | กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-18T03:52:51Z | - |
dc.date.available | 2022-10-18T03:52:51Z | - |
dc.date.issued | 2560 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6477 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_US |
dc.subject | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ | - |
dc.subject | น้ำนมแพะ | - |
dc.subject | เฉาก๊วย | - |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์เฉาก๊วยในน้ำนมแพะฮาลาลพร้อมบริโภค | en_US |
dc.title.alternative | Product development of ready to eat Halal Chao Kuai in Goat Milk | en_US |
Appears in Collections: | 1.04 วิจัย |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.