Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6476
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนุชเนตร ตาเย๊ะ-
dc.date.accessioned2022-10-18T03:49:57Z-
dc.date.available2022-10-18T03:49:57Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6476-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_US
dc.subjectบูดูตูมิฮ-
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์-
dc.subjectอาหารฮาลาล-
dc.subjectข้าวตัง-
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาล: ข้าวตังใบยอหน้าบูดูตูมิฮen_US
dc.title.alternativeDevelopment of Halal Food Product: Noni leaf Budu Tumih Rice Cripsen_US
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
02.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.