Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6410
Title: ผลของการเสริมสมุนไพรในอาหารต่อสมรรถภาพการผลิตและคุณภาพไข่นกกระทาญี่ปุ่น
Other Titles: Effect of herbs supplementation in ration on production performance and egg quality of Japanese quail
Authors: บุคอรี มะตูแก
จารุณี หนูละออง
สุวรรณา ทองดอนคำ
เกตวรรณ บุญเทพ
อับดุลรอฮิม เปาะอีแต
มูฮัมมัดลุตฟีร์ อาเกะ
ฟาอีฟ หะยีหมัด
Keywords: นกกระทาญี่ปุ่น
ไข่นกกระทาญี่ปุ่น
Issue Date: May-2565
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6410
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
document (1).pdf368.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.