Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6234
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนิสาพร มูหะมัด-
dc.contributor.authorปิยศิริ สุนทรนนท์ สินไชย-
dc.contributor.authorอุบล ตันสม-
dc.contributor.authorลิขิต ลาเต๊ะ-
dc.date.accessioned2022-07-22T02:45:19Z-
dc.date.available2022-07-22T02:45:19Z-
dc.date.issued2564-05-20-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6234-
dc.publisherมหาวิทยาลัยทักษิณen_US
dc.subjectสารฟีนอลิก-
dc.subjectต้านอนุมูลอิสระ-
dc.titleปริมาณสารฟีนอลิกทั้งหมดและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดจากเปลือกกล้วยหินเพื่อใช้ในการตั้งตำรับผลิตภัณฑ์เครื่องสำอางen_US
dc.title.alternativeTotal Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Crude Extract from Banana peel for Cosmetic Formulationsen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.