Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6227
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรอมลี เจะดอเลาะ-
dc.contributor.authorคืนจันทร์ ณ นคร-
dc.contributor.authorอัชมาน อาแด-
dc.contributor.authorสะอุดี มะประสิทธิ์-
dc.date.accessioned2022-07-22T02:22:25Z-
dc.date.available2022-07-22T02:22:25Z-
dc.date.issued2563-08-28-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6227-
dc.publisherมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ วิทยาเขตศรีราชาen_US
dc.subjectกะทิ-
dc.subjectน้ำมันงา-
dc.subjectผลิตภัณฑ์อาเกาะ-
dc.titleผลของการทดแทนกะทิด้วยน้ำมันงาต่อคุณภาพของผลิตภัณฑ์อาเกาะen_US
dc.title.alternativeEffect of Sesame Oil Substitution to Coconut Milk on Quality of Ar-Koh Producten_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.