Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6213
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นุรอัยนี หะยียูโซะ | - |
dc.contributor.author | รูซมา ดาโอ๊ะ | - |
dc.contributor.author | อิสมาแอ ดอเลาะ | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-13T04:03:41Z | - |
dc.date.available | 2022-06-13T04:03:41Z | - |
dc.date.issued | 2564-04-01 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6213 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา | en_US |
dc.subject | แบคทีเรียกรดแลคติก | - |
dc.subject | โปรไบโอติก | - |
dc.subject | ไส้กรอกข้าว | - |
dc.subject | จังหวัดยะลา | - |
dc.title | การคัดแยกแบคทีเรียกรดแลคติกที่มีศักยภาพโปรไบโอติกจากไส้กรอกข้าวในจังหวัดยะลา | en_US |
dc.title.alternative | SCREENING OF LACTIC ACID BACTERIA WITH PROBITIC POTENTIALS FROM FERMENTED RICE SAUSAGE IN YALA PROVINCE | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-5.53.pdf | 2.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.