Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6213
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนุรอัยนี หะยียูโซะ-
dc.contributor.authorรูซมา ดาโอ๊ะ-
dc.contributor.authorอิสมาแอ ดอเลาะ-
dc.date.accessioned2022-06-13T04:03:41Z-
dc.date.available2022-06-13T04:03:41Z-
dc.date.issued2564-04-01-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6213-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลาen_US
dc.subjectแบคทีเรียกรดแลคติก-
dc.subjectโปรไบโอติก-
dc.subjectไส้กรอกข้าว-
dc.subjectจังหวัดยะลา-
dc.titleการคัดแยกแบคทีเรียกรดแลคติกที่มีศักยภาพโปรไบโอติกจากไส้กรอกข้าวในจังหวัดยะลาen_US
dc.title.alternativeSCREENING OF LACTIC ACID BACTERIA WITH PROBITIC POTENTIALS FROM FERMENTED RICE SAUSAGE IN YALA PROVINCEen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-5.53.pdf2.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.