Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5570
Title: รายงานวิจัยผลของสารไฮโดรคอลลอยด์ต่อความคงตัวของแผ่นแป้งขนมโบว์ในระหว่างการเก็บรักษา
Other Titles: Effect of hydrocolloids on Roll Sheet Kanom Bow stability (Twisted popiah snack) during the storage process
Authors: กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง
Keywords: ไฮโดรคอลลอยด์
แผ่นแป้งขนมโบว์
Issue Date: 2563
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5570
Appears in Collections:7.4 วิจัย

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.