Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5570
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง
dc.date.accessioned2022-01-13T07:41:15Z-
dc.date.available2022-01-13T07:41:15Z-
dc.date.issued2563
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5570-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectไฮโดรคอลลอยด์en_EN
dc.subjectแผ่นแป้งขนมโบว์en_EN
dc.titleรายงานวิจัยผลของสารไฮโดรคอลลอยด์ต่อความคงตัวของแผ่นแป้งขนมโบว์ในระหว่างการเก็บรักษาen_EN
dc.title.alternativeEffect of hydrocolloids on Roll Sheet Kanom Bow stability (Twisted popiah snack) during the storage processen_EN
dc.typeBooken_EN
Appears in Collections:7.4 วิจัย

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.