Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4792
Title: | ผลของการทดแทนกะทิด้วยน้ำมันปาล์มต่อคุณภาพของบูดูตูมิฮพร้อมบริโภค |
Other Titles: | Effect of replacing coconut milk with palm oil on quality of ready to eat Budu-Tumih paste |
Authors: | สุธีรา ศรีสุข นิภาภัทร์ กุณฑล ภัทรวดี เอียดเต็ม |
Keywords: | น้ำมันปาล์ม บูดูตูมิฮ |
Issue Date: | 4-Apr-2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยแม่โจ้ |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4792 |
Appears in Collections: | 2.04 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
รายงานการประชุมทางวิชาการวิศวกรรมอาหารแห่งชาติ ครั้งที่ 3.pdf | 823.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.