Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4792
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุธีรา ศรีสุข | |
dc.contributor.author | นิภาภัทร์ กุณฑล | |
dc.contributor.author | ภัทรวดี เอียดเต็ม | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T06:52:01Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T06:52:01Z | - |
dc.date.issued | 2560-04-04 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4792 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยแม่โจ้ | en_EN |
dc.subject | น้ำมันปาล์ม | |
dc.subject | บูดูตูมิฮ | |
dc.title | ผลของการทดแทนกะทิด้วยน้ำมันปาล์มต่อคุณภาพของบูดูตูมิฮพร้อมบริโภค | en_EN |
dc.title.alternative | Effect of replacing coconut milk with palm oil on quality of ready to eat Budu-Tumih paste | en_EN |
Appears in Collections: | 2.04 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
รายงานการประชุมทางวิชาการวิศวกรรมอาหารแห่งชาติ ครั้งที่ 3.pdf | 823.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.