Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4792
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุธีรา ศรีสุข
dc.contributor.authorนิภาภัทร์ กุณฑล
dc.contributor.authorภัทรวดี เอียดเต็ม
dc.date.accessioned2021-12-22T06:52:01Z-
dc.date.available2021-12-22T06:52:01Z-
dc.date.issued2560-04-04
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4792-
dc.publisherมหาวิทยาลัยแม่โจ้en_EN
dc.subjectน้ำมันปาล์ม
dc.subjectบูดูตูมิฮ
dc.titleผลของการทดแทนกะทิด้วยน้ำมันปาล์มต่อคุณภาพของบูดูตูมิฮพร้อมบริโภคen_EN
dc.title.alternativeEffect of replacing coconut milk with palm oil on quality of ready to eat Budu-Tumih pasteen_EN
Appears in Collections:2.04 วิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.