Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4214
Title: การพัฒนาและใช้ประโยชน์จากดาหลาเพื่อเป็นผลิตภัณฑ์อาหารเชิงสุขภาพ
Authors: กมลทิพย์ กรรไพเราะ
สุธีรา ศรีสุข
Keywords: ผลิตภัณฑ์อาหารเชิงสุขภาพ
ดาหลา
Issue Date: 2559
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4214
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
กมลทิพย์ กรรไพเราะ.pdf3.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.