Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4196
Title: | รายงานวิจัยการพัฒนาผลิตภัณฑ์และศึกษาอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เห็ดทอดปรุงรส: กรณีศึกษา อ.ธารโต จ.ยะลา |
Other Titles: | Product Development and Shelf life of seasoning fried SAJOR–CAJU Mushroom : Case study in Tanto Yala |
Authors: | กมลทิพย์ กรรไพเราะ ภัทรวดี เอียดเต็ม ภารดี พละไชย |
Keywords: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ เห็ดทอดปรุงรส |
Issue Date: | 2563 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4196 |
Appears in Collections: | 1.04 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
รวมเล่ม เห็ด. 3-2-64.pdf | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ฯ | 988.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.