Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4195
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนุรอัยนี หะยียูโซะ
dc.contributor.authorคอสียาห์ สะลี
dc.contributor.authorอับดุลลาห์ โดลาห์ ดาลี
dc.contributor.authorซูไบด๊ะ หะยีวาเงาะ
dc.contributor.authorพูรกอนนี สาและ
dc.date.accessioned2021-12-22T04:12:19Z-
dc.date.available2021-12-22T04:12:19Z-
dc.date.issued2559
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4195-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectแบคทีเรียกรดแลคติกen_EN
dc.subjectผลไม้ดองen_EN
dc.subjectผักen_EN
dc.titleปริมาณและชนิดของแบคทีเรียกรดแลคติกในผัก ผลไม้ดองท้องถิ่นเพื่อยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคen_EN
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13นูรอัยนี.pdf1.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.