Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4195
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นุรอัยนี หะยียูโซะ | |
dc.contributor.author | คอสียาห์ สะลี | |
dc.contributor.author | อับดุลลาห์ โดลาห์ ดาลี | |
dc.contributor.author | ซูไบด๊ะ หะยีวาเงาะ | |
dc.contributor.author | พูรกอนนี สาและ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T04:12:19Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T04:12:19Z | - |
dc.date.issued | 2559 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4195 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_EN |
dc.subject | แบคทีเรียกรดแลคติก | en_EN |
dc.subject | ผลไม้ดอง | en_EN |
dc.subject | ผัก | en_EN |
dc.title | ปริมาณและชนิดของแบคทีเรียกรดแลคติกในผัก ผลไม้ดองท้องถิ่นเพื่อยับยั้งแบคทีเรียก่อโรค | en_EN |
Appears in Collections: | 1.04 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
13นูรอัยนี.pdf | 1.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.