Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4173
Title: การเพิ่มมูลค่าอาหารท้องถิ่นจากแป้งสาคู : หัวข้าวเกรียบแช่แข็ง
Other Titles: The added value of tradition food from Sago starch : frozen Palaw Keropok
Authors: จริยา สุขจันทรา
Keywords: การเพิ่มมูลค่าอาหาร
หัวข้าวเกรียบแช่แข็ง
Issue Date: 2558
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4173
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
อ.จริยา.pdf2.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.