Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4173
Title: | การเพิ่มมูลค่าอาหารท้องถิ่นจากแป้งสาคู : หัวข้าวเกรียบแช่แข็ง |
Other Titles: | The added value of tradition food from Sago starch : frozen Palaw Keropok |
Authors: | จริยา สุขจันทรา |
Keywords: | การเพิ่มมูลค่าอาหาร หัวข้าวเกรียบแช่แข็ง |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4173 |
Appears in Collections: | 1.04 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
อ.จริยา.pdf | 2.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.