Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3938
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุธีรา ศรีสุข
dc.contributor.authorกูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง
dc.contributor.authorนุชเนตร ตาเย๊ะ
dc.contributor.authorพรสวรรค์ เพชรรัตน์
dc.date.accessioned2021-12-22T03:36:49Z-
dc.date.available2021-12-22T03:36:49Z-
dc.date.issued2559-11
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3938-
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_EN
dc.subjectผลิตภัณฑ์โยเกิร์ต
dc.subjectโยเกิร์ตนมแพะ
dc.subjectกล้วยหิน
dc.subjectส้มโชกุน
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์โยเกิร์ตนมแพะรสแยมกล้วยหินผสมส้มโชกุนen_EN
dc.title.alternativeProduction of Goat Milk Yogurt with Banana and Shokun Mandarin Jamen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.