Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3926
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปิยศิริ สุนทรนนท์ | |
dc.contributor.author | มาเรียม มูละ | |
dc.contributor.author | ซูรีนา แวหะยี | |
dc.contributor.author | ซูรีดา แดเบาะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:36:17Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:36:17Z | - |
dc.date.issued | 2558-05-20 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3926 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏนครศรีธรรมราช | en_EN |
dc.subject | ฟีนอลิค | |
dc.title | ปริมาณรวมของสารประกอบฟีนอลิคในพืชผักพื้นบ้าน | en_EN |
dc.title.alternative | Total of Phenolic Compounds in Local Plants | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sci_2.3-11.pdf | 5.44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.