Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3916
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนุรไอนี กอเซ็ง
dc.contributor.authorฮานานี สุโกะ
dc.contributor.authorอุสมาน มะมิง
dc.contributor.authorจารุณี หนูละออง
dc.date.accessioned2021-12-22T03:35:52Z-
dc.date.available2021-12-22T03:35:52Z-
dc.date.issued2561-02-11
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3916-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectองค์ประกอบทางเคมี
dc.subjectเคมี
dc.titleอัตราส่วนของข้าวโพดหมักร่วมกับกระถินที่มีผลต่อคุณภาพและองค์ประกอบทางเคมีen_EN
dc.title.alternativeThe ratios of corn ensiled with Leucaena (Leucocephala) on the quality and chemical compositionsen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.