Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3864
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สมทบ เวทโอสถ | |
dc.contributor.author | กมลทิพย์ กรรไพเราะ | |
dc.contributor.author | อิสริยาภรณ์ ดำรงรักษ์ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:33:47Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:33:47Z | - |
dc.date.issued | 2559-02-02 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3864 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ | en_EN |
dc.subject | ส้มโชกุน | |
dc.title | ผลของการจุ่มนํ้าร้อนต่อคุณภาพผลของส้มโชกุน | en_EN |
dc.title.alternative | Effects of Hot Water Treatment on Fruit Quality of Shokul Mandarin (Citrus reticulata Blanco) | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-3 การประชุมวิชาการมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 54 (ส้มโชกุน).pdf | 3.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.