Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3864
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสมทบ เวทโอสถ
dc.contributor.authorกมลทิพย์ กรรไพเราะ
dc.contributor.authorอิสริยาภรณ์ ดำรงรักษ์
dc.date.accessioned2021-12-22T03:33:47Z-
dc.date.available2021-12-22T03:33:47Z-
dc.date.issued2559-02-02
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3864-
dc.publisherมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์en_EN
dc.subjectส้มโชกุน
dc.titleผลของการจุ่มนํ้าร้อนต่อคุณภาพผลของส้มโชกุนen_EN
dc.title.alternativeEffects of Hot Water Treatment on Fruit Quality of Shokul Mandarin (Citrus reticulata Blanco)en_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.