Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3841
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรอมลี เจะดอเลาะ
dc.contributor.authorซูไฮมิน เจ๊ะมะลี
dc.date.accessioned2021-12-22T03:32:57Z-
dc.date.available2021-12-22T03:32:57Z-
dc.date.issued2562-08
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3841-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์ประยุกต์en_US
dc.titleผลของพันธุ์ข้าวพื้นเมืองและสมุนไพรต่อคุณภาพของผลิตภัณฑ์จาจอพื้นเมืองฮาลาลen_US
dc.title.alternativeEffect of native rice species and herbs on quality of local Jajo halal producten_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-81.pdf411.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.