Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3841
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รอมลี เจะดอเลาะ | |
dc.contributor.author | ซูไฮมิน เจ๊ะมะลี | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:32:57Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:32:57Z | - |
dc.date.issued | 2562-08 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3841 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์ประยุกต์ | en_US |
dc.title | ผลของพันธุ์ข้าวพื้นเมืองและสมุนไพรต่อคุณภาพของผลิตภัณฑ์จาจอพื้นเมืองฮาลาล | en_US |
dc.title.alternative | Effect of native rice species and herbs on quality of local Jajo halal product | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-81.pdf | 411.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.