Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3838
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสูไวบะห์ มีนา
dc.contributor.authorซูไฮดา หะยีอาแว
dc.contributor.authorยาวารี วิชา
dc.contributor.authorอิมรอน มีชัย
dc.contributor.authorอิสมะแอ เจ๊ะหลง
dc.date.accessioned2021-12-22T03:32:51Z-
dc.date.available2021-12-22T03:32:51Z-
dc.date.issued2561-02-11
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3838-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectสารสกัดหยาบจากใบและเปลือกผลมะม่วง
dc.subjectปริมาณฟินอลิกทั้งหมดและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ
dc.titleปริมาณฟินอลิกทั้งหมดและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดหยาบจากใบและเปลือกผลมะม่วงen_EN
dc.title.alternativeTotal phenolic content and antioxidant activity of crude extracts from mango leaf and peelen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.