Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3835
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ลักขณา อาคุณซาดา | |
dc.contributor.author | วิชิต เรืองแป้น | |
dc.contributor.author | นิสาพร มูหะมัด | |
dc.contributor.author | กูมัจดี ยามิรูเด็ง | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:32:45Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:32:45Z | - |
dc.date.issued | 2562-03-13 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3835 | - |
dc.publisher | วารสารมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ สาขามนุษยศาสตร์และสังคมศาสตร์ | en_US |
dc.title | รูปแบบการจัดการสิ่งแวดล้อมวิสาหกิจชุมชนอาหารฮาลาลของจังหวัดชายแดนภาคใต้เพื่อการพัฒนาที่ยั่งยืนในอนาคต | en_US |
dc.title.alternative | An Environmental Management Model of Halal Food Community Enterprises in the Southern Border Provinces of Thailand for Sustainable Development in the Future | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-74.pdf | 391.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.