Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3835
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorลักขณา อาคุณซาดา
dc.contributor.authorวิชิต เรืองแป้น
dc.contributor.authorนิสาพร มูหะมัด
dc.contributor.authorกูมัจดี ยามิรูเด็ง
dc.date.accessioned2021-12-22T03:32:45Z-
dc.date.available2021-12-22T03:32:45Z-
dc.date.issued2562-03-13
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3835-
dc.publisherวารสารมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ สาขามนุษยศาสตร์และสังคมศาสตร์en_US
dc.titleรูปแบบการจัดการสิ่งแวดล้อมวิสาหกิจชุมชนอาหารฮาลาลของจังหวัดชายแดนภาคใต้เพื่อการพัฒนาที่ยั่งยืนในอนาคตen_US
dc.title.alternativeAn Environmental Management Model of Halal Food Community Enterprises in the Southern Border Provinces of Thailand for Sustainable Development in the Futureen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-74.pdf391.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.