Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3825
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorคอสียาห์ สะลี
dc.contributor.authorอับดุลลาห์ โดลาห์ ดาลี
dc.contributor.authorนุรอัยนี หะยียูโซะ
dc.contributor.authorซูไบด๊ะ หะยีวาเงาะ
dc.contributor.authorพูรกอนนี สาและ
dc.contributor.authorหัสลินดา บินมะแอ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:32:24Z-
dc.date.available2021-12-22T03:32:24Z-
dc.date.issued2562-09-12
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3825-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏธนบุรีen_US
dc.titleประสิทธิภาพของสารสกัดพืชสมุนไพรพื้นบ้านและผลิตภัณฑ์ในการยับยั้งเชื้อ Bacillus sp., Escherichia coli, salmonella sp. และ Staphylococcus aureusen_US
dc.title.alternativeEfficacy of local herbal plant and their product on inhibition of Bacillus sp., Escherichia coli, salmonella sp. and Staphylococcus aureusen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-48.pdf13.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.