Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3825
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | คอสียาห์ สะลี | |
dc.contributor.author | อับดุลลาห์ โดลาห์ ดาลี | |
dc.contributor.author | นุรอัยนี หะยียูโซะ | |
dc.contributor.author | ซูไบด๊ะ หะยีวาเงาะ | |
dc.contributor.author | พูรกอนนี สาและ | |
dc.contributor.author | หัสลินดา บินมะแอ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:32:24Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:32:24Z | - |
dc.date.issued | 2562-09-12 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3825 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏธนบุรี | en_US |
dc.title | ประสิทธิภาพของสารสกัดพืชสมุนไพรพื้นบ้านและผลิตภัณฑ์ในการยับยั้งเชื้อ Bacillus sp., Escherichia coli, salmonella sp. และ Staphylococcus aureus | en_US |
dc.title.alternative | Efficacy of local herbal plant and their product on inhibition of Bacillus sp., Escherichia coli, salmonella sp. and Staphylococcus aureus | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-48.pdf | 13.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.