Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3819
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนิสาพร มูหะมัด
dc.contributor.authorปิยศิริ สุนทรนนท์ สินไชย
dc.contributor.authorอุบล ตันสม
dc.date.accessioned2021-12-22T03:32:12Z-
dc.date.available2021-12-22T03:32:12Z-
dc.date.issued2562-07-20
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3819-
dc.publisherมหาวิทยาลัยภาคตะวันออกเฉียงเหนือen_US
dc.titleวิธีการสกัดสารประกอบฟีนอลิกที่เหมาะสมในเปลือกกล้วย 3 ชนิดเพื่อประยุกต์ใช้ในเครื่องสำอางen_US
dc.title.alternativeThe appropriate extraction of Phenolic compound in 3 types of Banana Peels for cosmetic applicationsen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-46.pdf3.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.