Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3817
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรอมลี เจะดอเลาะ
dc.contributor.authorมาหะมะดารี แวโนะ
dc.contributor.authorอิสมาแอ ล่าเตะเกะ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:32:08Z-
dc.date.available2021-12-22T03:32:08Z-
dc.date.issued2558-08-05
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3817-
dc.publisherมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์en_EN
dc.subjectข้าวเกรียบปลา
dc.subjectไมโครเวฟ
dc.titleการศึกษาอัตราส่วนและบรรจุภัณฑ์ต่อการเก็บรักษาของข้าวเกรียบปลาอบด้วยไมโครเวฟen_EN
dc.title.alternativeThe Study of Ratios and Packaging on Baked Fish Crackers by Microwave Shelf Lifeen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.