Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3817
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รอมลี เจะดอเลาะ | |
dc.contributor.author | มาหะมะดารี แวโนะ | |
dc.contributor.author | อิสมาแอ ล่าเตะเกะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:32:08Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:32:08Z | - |
dc.date.issued | 2558-08-05 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3817 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ | en_EN |
dc.subject | ข้าวเกรียบปลา | |
dc.subject | ไมโครเวฟ | |
dc.title | การศึกษาอัตราส่วนและบรรจุภัณฑ์ต่อการเก็บรักษาของข้าวเกรียบปลาอบด้วยไมโครเวฟ | en_EN |
dc.title.alternative | The Study of Ratios and Packaging on Baked Fish Crackers by Microwave Shelf Life | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
01 รายงานการประชุมวิชาการระดับชาติ ครั้งที่ 4 ประจำปี 2558 มหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์.pdf | 43.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.