Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3746
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน | |
dc.contributor.author | รุสนี ปูแล | |
dc.contributor.author | สุนีย์ แวมะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:29:50Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:29:50Z | - |
dc.date.issued | 2563-02-06 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3746 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย | en_EN |
dc.subject | ลูกหยี | |
dc.subject | สารระเหยเบนซีน | |
dc.title | ประสิทธิภาพการดูดซับสารระเหยเบนซีนของตัวดูดซับที่เตรียมจากเปลือกลูกหยี | en_EN |
dc.title.alternative | Benzene adsorption efficiency of adsorbents prepared from velvet tamarind shell | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-24.pdf | 33.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.