Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3721
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกัณฐิกา ฉายศรี
dc.contributor.authorนาซอพ๊ะ สะเอ๊ะ
dc.contributor.authorปิยศิริ สุนทรนนท์ สินไชย
dc.date.accessioned2021-12-22T03:29:09Z-
dc.date.available2021-12-22T03:29:09Z-
dc.date.issued2562-02-07
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3721-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลาen_EN
dc.subjectการศึกษาคุณสมบัติ
dc.subjectสารสกัดเพคติน
dc.subjectเปลือกกล้วย
dc.titleการศึกษาคุณสมบัติสารสกัดเพคตินจากเปลือกกล้วยen_EN
dc.title.alternativeThe Study on the Properties of Pectin Extracts from Musa Peelsen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.