Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3707
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรอมลี เจะดอเลาะ
dc.contributor.authorซูไฮมิน เจ๊ะมะลี
dc.contributor.authorตอยีบะห์ รอยิง
dc.date.accessioned2021-12-22T03:28:48Z-
dc.date.available2021-12-22T03:28:48Z-
dc.date.issued2561-07
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3707-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.en_EN
dc.subjectผลิตภัณฑ์ลอดช่อง
dc.subjectจังหวัดชายแดนภาคใต้
dc.titleการพัฒนาและอายุการเก็บรักษาของผลิตภัณฑ์ลอดช่องพื้นเมืองในพื้นที่ 3 จังหวัดชายแดนภาคใต้ของประเทศไทยen_EN
dc.title.alternativeDevelopment and Shelf Life of Traditional Ladcheag Products in the Three Southern Border Provinces of Thailanden_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
152233-ไฟล์บทความ-411145-1-10-20181026.pdf397.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.