Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3707
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รอมลี เจะดอเลาะ | |
dc.contributor.author | ซูไฮมิน เจ๊ะมะลี | |
dc.contributor.author | ตอยีบะห์ รอยิง | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:28:48Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:28:48Z | - |
dc.date.issued | 2561-07 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3707 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. | en_EN |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์ลอดช่อง | |
dc.subject | จังหวัดชายแดนภาคใต้ | |
dc.title | การพัฒนาและอายุการเก็บรักษาของผลิตภัณฑ์ลอดช่องพื้นเมืองในพื้นที่ 3 จังหวัดชายแดนภาคใต้ของประเทศไทย | en_EN |
dc.title.alternative | Development and Shelf Life of Traditional Ladcheag Products in the Three Southern Border Provinces of Thailand | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
152233-ไฟล์บทความ-411145-1-10-20181026.pdf | 397.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.