Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3684
Title: | การผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเครื่องปรุงขมิ้น |
Other Titles: | Production and Quality Change of Turmeric Paste |
Authors: | จริยา สุขจันทรา สุไวบะห์ สะอิ นูรีดา วาแต |
Keywords: | เครื่องปรุง ขมิ้น |
Issue Date: | Jan-2559 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์แห่งมหาวิทยาลัยราชภัฏเพชบุรี |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3684 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-13 วารสารวิทยาศาสตร์แห่งมหาวิทยาลัยราชภัฏเพชรบุรี ปีที่ 13 ฉบับที่ 1.pdf | 579.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.