Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3642
Title: | สัมประสิทธิ์การแพร่ความชื้น ความสิ้นเปลืองพลังงาน และอัตราการระเหยน้ำจำเพาะของการอบแห้งผลหมากด้วยพลังงานความร้อนร่วม |
Other Titles: | Moisture Diffusivity Coefficient Specific Energy Consumption and Specific Moisture Extraction Rate of Betel Nut Drying Using Combined Thermal Energy |
Authors: | อีลีหย๊ะ สนิโซ ฟามีรา สะอุดี รัชดาภรณ์ ฮานาฟี |
Keywords: | สัมประสิทธิ์การแพร่ความชื้น |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3642 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sci_5-1.2.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.