Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3586
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorฮาซัน ดอปอ-
dc.contributor.authorอิมรอน มีชัย-
dc.contributor.authorรอมลี เจะดอเลาะ-
dc.contributor.authorพรรณี ปาลายา-
dc.contributor.authorอัลวานี อิแต-
dc.date.accessioned2021-12-22T03:26:22Z-
dc.date.available2021-12-22T03:26:22Z-
dc.date.issued2563-02-06-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3586-
dc.publisherมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัยen_EN
dc.subjectสมุนไพรหม้อข้าวหม้อแกงลิง-
dc.subjectภูมิปัญญาท้องถิ่น-
dc.subjectหม้อข้าวหม้อแกงลิง-
dc.subjectสมุนไพร-
dc.titleคุณลักษณะทางกายภาพและทางเคมีบางประการของอนุภาคผงสมุนไพรหม้อข้าวหม้อแกงลิง ภูมิปัญญาท้องถิ่นen_EN
dc.title.alternativeSome Physical and Chemical Properties of Monkey Cups Herbal Powder Particles from Local Wisdomen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-20.pdf33.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.