Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3579
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorโซเฟีย เมฆารัฐ
dc.contributor.authorรอมลี เจะดอเลาะ
dc.contributor.authorรักชนก ภูวพัฒน์
dc.contributor.authorอาสลัน หิเล
dc.date.accessioned2021-12-22T03:26:15Z-
dc.date.available2021-12-22T03:26:15Z-
dc.date.issued2561-11-05
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3579-
dc.publisherวารสารมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์en_EN
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์
dc.subjectข้าวเกรียบปลาทู
dc.subjectถั่วดาวอินคา
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์สูตรข้าวเกรียบปลาทูเสริมใบถั่วดาวอินคาen_EN
dc.title.alternativeThe Development on Formulation of Fish Cracker Supplemented with Sacha Peanut Leafen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.