Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3579
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | โซเฟีย เมฆารัฐ | |
dc.contributor.author | รอมลี เจะดอเลาะ | |
dc.contributor.author | รักชนก ภูวพัฒน์ | |
dc.contributor.author | อาสลัน หิเล | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:26:15Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:26:15Z | - |
dc.date.issued | 2561-11-05 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3579 | - |
dc.publisher | วารสารมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ | en_EN |
dc.subject | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ | |
dc.subject | ข้าวเกรียบปลาทู | |
dc.subject | ถั่วดาวอินคา | |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์สูตรข้าวเกรียบปลาทูเสริมใบถั่วดาวอินคา | en_EN |
dc.title.alternative | The Development on Formulation of Fish Cracker Supplemented with Sacha Peanut Leaf | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3.15 วารสารมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ 11(1).pdf | 178.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.