Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3534
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจักราวุฒิ เตโช
dc.contributor.authorอีลีหย๊ะ สนิโซ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:25:40Z-
dc.date.available2021-12-22T03:25:40Z-
dc.date.issued2561-07
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3534-
dc.publisherวารสารมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ (สาขาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี)en_EN
dc.subjectกล้วยหอม
dc.subjectเผือกสีม่วง
dc.titleการประมาณค่าสัมประสิทธิ์การพาความร้อนแบบธรรมชาติของกล้วยหอมและเผือกสีม่วงอบแห้งด้วยพลังงานแสงอาทิตย์en_EN
dc.title.alternativeESTIMATION OF NATURAL CONVECTIVE HEAT TRANSFER COEFFICIENT OF DRIED BANANA AND TARO BY SOLAR DRYINGen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.