Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3509
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอีลีหย๊ะ สนิโซ
dc.contributor.authorฟามีรา สะอุดี
dc.contributor.authorรัชดาภรณ์ ฮานาฟี
dc.date.accessioned2021-12-22T03:25:25Z-
dc.date.available2021-12-22T03:25:25Z-
dc.date.issued2555-07
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3509-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectแบบจำลองจลนพลศาสตร์
dc.subjectการอบแห้ง
dc.titleสภาวะที่เหมาะสมและแบบจำลองจลนพลศาสตร์การอบแห้งผลหมากด้วยพลังงานความร้อนร่วมen_EN
dc.title.alternativeOptimal Condition and Drying Kinetic Modeling of Betel Nut Drying Using Combined Thermal Energyen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sci_5-1.6.pdf641.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.