Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3507
Title: | สัมประสิทธิ์การพาความร้อนแบบธรรมชาติของการทำแห้งส้มแขก |
Other Titles: | Natural Convective Heat Transfer Coefficients of Garcinia atroviridis Drying |
Authors: | อีลีหย๊ะ สนิโซ มะรูดิง กาซา |
Keywords: | ส้มแขก |
Issue Date: | Oct-2552 |
Publisher: | วารสารวิจัยและพัฒนา มจธ. |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3507 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kmuttv32n4_6.pdf | 289.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.