Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3494
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิภาดา มุนินทร์นพมาศ
dc.contributor.authorซูไรดา วายุ
dc.contributor.authorสุไฮลา วาเตะ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:25:17Z-
dc.date.available2021-12-22T03:25:17Z-
dc.date.issued2559
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3494-
dc.publisherวารสารวิจัยมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัยen_EN
dc.subjectข้าวเกรียบ
dc.subjectข้าวเกรียบปลา
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์หัวข้าวเกรียบปลารสพริกขี้หนูen_EN
dc.title.alternativeDevelopment of Bird Chilli Flavoured Palaw Keropoken_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.