Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3494
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิภาดา มุนินทร์นพมาศ | |
dc.contributor.author | ซูไรดา วายุ | |
dc.contributor.author | สุไฮลา วาเตะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:25:17Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:25:17Z | - |
dc.date.issued | 2559 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3494 | - |
dc.publisher | วารสารวิจัยมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย | en_EN |
dc.subject | ข้าวเกรียบ | |
dc.subject | ข้าวเกรียบปลา | |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์หัวข้าวเกรียบปลารสพริกขี้หนู | en_EN |
dc.title.alternative | Development of Bird Chilli Flavoured Palaw Keropok | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
วารสารวิจัยมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย.pdf | 527.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.