Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3492
Title: | การพัฒนาอาหารท้องถิ่นจากแป้งสาคู : หัวข้าวเกรียบแช่แข็ง |
Other Titles: | Development of Traditional Food from Sago Starch : Frozen Palaw Keropok |
Authors: | จริยา สุขจันทรา |
Keywords: | แป้งสาคู แป้งสาคู |
Issue Date: | 23-May-2559 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3492 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา.pdf | 377.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.