Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3460
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิศิษย์ เกตุปัญญาพงศ์ | |
dc.contributor.author | อุบล ตันสม | |
dc.contributor.author | อับดุลรอฮิม เปาะอีแต | |
dc.contributor.author | ฮานีย๊ะ ปอเย๊าะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:25:00Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:25:00Z | - |
dc.date.issued | 2554-01 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3460 | - |
dc.publisher | วารสารมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_EN |
dc.subject | เมล็ดคำแสด | |
dc.title | ผลของสารสีจากเมล็ดคำแสดในระดับที่ต่างกันต่อคุณภาพสีไข่แดงของนกกระทาญี่ปุ่น | en_EN |
dc.title.alternative | Effect of Pigment from Annatto Seed in Different Levels on Yolk Quality of apanese Quails | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.