Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3460
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิศิษย์ เกตุปัญญาพงศ์
dc.contributor.authorอุบล ตันสม
dc.contributor.authorอับดุลรอฮิม เปาะอีแต
dc.contributor.authorฮานีย๊ะ ปอเย๊าะ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:25:00Z-
dc.date.available2021-12-22T03:25:00Z-
dc.date.issued2554-01
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3460-
dc.publisherวารสารมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectเมล็ดคำแสด
dc.titleผลของสารสีจากเมล็ดคำแสดในระดับที่ต่างกันต่อคุณภาพสีไข่แดงของนกกระทาญี่ปุ่นen_EN
dc.title.alternativeEffect of Pigment from Annatto Seed in Different Levels on Yolk Quality of apanese Quailsen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5-1.6.pdf621.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.