Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3427
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจริยา สุขจันทรา
dc.contributor.authorกามีละห์ หะมะ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:24:50Z-
dc.date.available2021-12-22T03:24:50Z-
dc.date.issued2551-01
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3427-
dc.publisherวารสารมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectกล้วยหินฉาบ
dc.titleผลของน้ำมันที่ใช้ทอดต่อคุณภาพของกล้วยหินฉาบen_EN
dc.title.alternativeEffect of Frying Oils on Quality of Banana Chipsen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
125210-ไฟล์บทความ-326820-1-10-20180523.pdf191.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.