Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3427
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จริยา สุขจันทรา | |
dc.contributor.author | กามีละห์ หะมะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:24:50Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:24:50Z | - |
dc.date.issued | 2551-01 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3427 | - |
dc.publisher | วารสารมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_EN |
dc.subject | กล้วยหินฉาบ | |
dc.title | ผลของน้ำมันที่ใช้ทอดต่อคุณภาพของกล้วยหินฉาบ | en_EN |
dc.title.alternative | Effect of Frying Oils on Quality of Banana Chips | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
125210-ไฟล์บทความ-326820-1-10-20180523.pdf | 191.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.