DSpace Repository
ปริมาณและชนิดของแบคทีเรียกรดแลคติกในผัก ผลไม้ดองท้องถิ่นเพื่อยับยั้งแบคทีเรียก่อโรค
Login
DSpace Home
→
01 คณะวิทยาศาสตร์เทคโนโลยีและการเกษตร
→
1.04 วิจัย
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ปริมาณและชนิดของแบคทีเรียกรดแลคติกในผัก ผลไม้ดองท้องถิ่นเพื่อยับยั้งแบคทีเรียก่อโรค
นุรอัยนี หะยียูโซะ
;
คอสียาห์ สะลี
;
อับดุลลาห์ โดลาห์ ดาลี
;
ซูไบด๊ะ หะยีวาเงาะ
;
พูรกอนนี สาและ
URI:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4195
Date:
2559
Show full item record
Files in this item
Name:
13นูรอัยนี.pdf
Size:
1.726Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
1.04 วิจัย
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register