Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4463
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorดาลีซะห์ ดะยี
dc.contributor.authorศฤงคาร กิติวินิต
dc.contributor.authorซูซัน หามะ
dc.date.accessioned2021-12-22T06:45:08Z-
dc.date.available2021-12-22T06:45:08Z-
dc.date.issued2560
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4463-
dc.publisherประชุมวิชาการระดับชาติ ครั้งที่ 6 ประจำปี 2560en_EN
dc.subjectท่องเที่ยวเชิงอาหารen_EN
dc.subjectอาหารท้องถิ่นen_EN
dc.subjectนราธิวาสen_EN
dc.titleการท่องเที่ยวเชิงอาหารในจังหวัดนราธิวาสen_EN
dc.title.alternativeGastronomy tourism in Narathiwasen_EN
Appears in Collections:2.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.