Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4375
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กัลยรัตน์ พินิจจันทร์ | |
dc.contributor.author | ฐานกุล กุฏิภักดี | |
dc.contributor.author | อับดุลเราะห์มาน สาและ | |
dc.contributor.author | ปวีณา เจะอา | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T06:44:33Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T06:44:33Z | - |
dc.date.issued | 2563 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4375 | - |
dc.title | การพัฒนาศักยภาพกระบวนการผลิตและการตลาดของกลุ่มแปรรูปผลิตภัณฑ์จากปลาน้ำจืดบ้านตาพะเยา อำเภอธารโต จังหวัดยะลา | en_EN |
dc.type | Article | en_EN |
Appears in Collections: | 2.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
การพัฒนาศักยภาพกระบวนการผลิตและการตลาด.pdf | 498.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.