Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4234
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิภาดา มุนินทร์นพมาศ-
dc.date.accessioned2021-12-22T04:19:28Z-
dc.date.available2021-12-22T04:19:28Z-
dc.date.issued2561-11-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4234-
dc.publisherศูนย์ส่งเสริมการทำผลงานงานวิชาการ มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectถนอมอาหาร-
dc.subjectการแปรรูป-
dc.titleหลักการแปรรูปและถนอมอาหารen_EN
Appears in Collections:1.06 หนังสือ/สื่อการเรียนรู้

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
หลักการแปรรูปและถนอมอาหาร.pdf27.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.