Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4234
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิภาดา มุนินทร์นพมาศ | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T04:19:28Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T04:19:28Z | - |
dc.date.issued | 2561-11 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4234 | - |
dc.publisher | ศูนย์ส่งเสริมการทำผลงานงานวิชาการ มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_EN |
dc.subject | ถนอมอาหาร | - |
dc.subject | การแปรรูป | - |
dc.title | หลักการแปรรูปและถนอมอาหาร | en_EN |
Appears in Collections: | 1.06 หนังสือ/สื่อการเรียนรู้ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
หลักการแปรรูปและถนอมอาหาร.pdf | 27.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.