Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6949
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรอมลี, เจะดอเลาะ-
dc.contributor.authorอิมรอม มีชัย-
dc.date.accessioned2023-10-25T03:12:44Z-
dc.date.available2023-10-25T03:12:44Z-
dc.date.issued2565-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6949-
dc.identifier.urihttps://online.anyflip.com/zvmf/xicx/mobile/index.html-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_US
dc.subjectชาหัวปลีกล้วยหินen_US
dc.subjectสมบัติทางกายภาพทางเคมีen_US
dc.subjectหญ้าหวานen_US
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์en_US
dc.titleรายงานวิจัย การพัฒนาผลิตภัณฑ์ชาปลีกกล้วยหินปราศจากน้ำตาลเพื่อสุขภาพen_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:7.4 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
รอมลี.pdfรายงานการวิจัย5.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.