Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5581
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นุชเนตร ตาเย๊ะ | |
dc.contributor.author | จารุ นิคม | |
dc.date.accessioned | 2022-01-13T07:41:20Z | - |
dc.date.available | 2022-01-13T07:41:20Z | - |
dc.date.issued | 2563 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5581 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_US |
dc.subject | พฤติกรรม | en_US |
dc.subject | โรคระบาดไวรัสโคโรนา | en_US |
dc.subject | อาหารฮาลาล | en_US |
dc.subject | รอมฎอน | en_US |
dc.subject | การบริโภค | en_US |
dc.title | รายงานวิจัยการศึกษาและเปรียบเทียบการบริโภคอาหารฮาลาลที่เป็นผลจากสถานการณ์โรคระบาดไวรัสโคโรนา (COVID-19)ในช่วงเดือนรอมฎอนของมุสลิมเขตอำเภอเมือง จังหวัดยะลา | en_US |
dc.title.alternative | The study and comparison of halal food consumption resulting from the coronavirus epidemic situation (COVID-19) during the month of Ramadan in Muang district, Yala province | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Appears in Collections: | 7.4 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5.รายงานวิจัยสมบูรณ์ Covid-19.pdf | รายงานวิจัยการศึกษาและเปรียบเทียบการบริโภคอาหารฮาลาล | 3.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.