Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5560
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน | |
dc.contributor.author | สุนีย์ แวมะ | |
dc.contributor.author | วรรณกัษมา ฮารน | |
dc.date.accessioned | 2022-01-13T07:41:11Z | - |
dc.date.available | 2022-01-13T07:41:11Z | - |
dc.date.issued | 2561 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5560 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_EN |
dc.subject | ถ่านกัมมันต์ | |
dc.subject | เปลือกลูกหยี | |
dc.title | การเตรียมและศึกษาคุณลักษณะเฉพาะของถ่านกัมมันต์จากเปลือกลูกหยี | en_EN |
dc.title.alternative | Preparation and Characterization of Activated Carbon from Velvet Tamarind Shell | en_EN |
dc.type | Book | en_EN |
Appears in Collections: | 7.4 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
15.pdf | การเตรียมและศึกษาคุณลักษณะเฉพาะของถ่านกัมมันต์จากเปลือกลูกหยี | 1.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.