DSpace Repository
ประสิทธิภาพของสารสกัดหยาบจากเปลือกกล้วยเพื่อต้านแบคทีเรียบนฝ่ามือ
Login
DSpace Home
→
01 คณะวิทยาศาสตร์เทคโนโลยีและการเกษตร
→
1.01 บทความวิจัย
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ประสิทธิภาพของสารสกัดหยาบจากเปลือกกล้วยเพื่อต้านแบคทีเรียบนฝ่ามือ
พิมพ์ใจ ขุนอำไพ
;
ยุสรอ บูงออีซา
;
ปัทมา พิศภักดิ์
;
อดุลย์สมาน สุขแก้ว
URI:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6578
Date:
2565-03-10
Show full item record
Files in this item
Name:
ประสิทธิภาพของสาร ...
Size:
1.029Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
1.01 บทความวิจัย
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register