DSpace Repository

การพัฒนาน้ำจิ้มไก่จากส้มแขก

Show simple item record

dc.contributor.author วิภาดา มุนินทร์นพมาศ
dc.contributor.author จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ
dc.contributor.author อับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ
dc.date.accessioned 2022-01-13T07:41:06Z
dc.date.available 2022-01-13T07:41:06Z
dc.date.issued 2561
dc.identifier.uri http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5545
dc.publisher มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา en_EN
dc.subject น้ำจิ้มไก่
dc.subject ส้มแขก
dc.title การพัฒนาน้ำจิ้มไก่จากส้มแขก en_EN
dc.title.alternative The Development on Chicken Sauce from Garcinia Cambogia en_EN
dc.type Book en_EN


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account